dinsdag 16 oktober 2007

Audiofiles lezingen M/V van Gebed - download ze nu

Het is eindelijk gelukt om de beide audiofiles (in WAV-formaat) van de lezingen van Dato Steenhuis over "M/V van gebed" online te droppen. Dat droppen mag je letterlijk nemen, want je kunt ze vinden via www.dropboks.com.

Je hoeft op de bewuste site alleen maar in te loggen met mijn hotmailadres (janleplae in 1 woord, gevolgd door apenstaartje @, nog eens gevolgd door hotmail.com. Alles aaneen.) Ik typ trouwens mijn letterlijke mailadres niet in, omdat ik me heb laten vertellen dat mailadressen anders makkelijk kunnen achterhaald worden, wat de hoeveelheid spam niet ten goede zou komen.
Tegelijk typ je als paswoord: mvgebed

Er opent vervolgens automatisch een nieuw venster, waar je al een mapje ziet met als naam: "lezingen Dato Steenhuis". Je moet daarop dubbelklikken. Dan krijg je de files van de 2 lezingen te zien. Om ze te downloaden moet je met de rechtermuisknop op de gewenste lezingnaam klikken, en kiezen voor "download". (Gelieve zeker NIET voor "delete" of "rename" te kiezen, en ook geen andere files toe te voegen of eventueel weg te nemen.)

Zodra je geklikt hebt op "download" krijg je een nieuw venster, waar je kiest voor "opslaan" en vervolgens in het nieuwe venster dat opent, ook de locatie op je pc nog kiest. Het klinkt ingewikkeld, maar het is het helemaal niet. Gewoon even proberen dus! Het kan wel een tijdje duren om de lezingen te downloaden, de site is niet supersnel en de bestanden zijn meer dan 15 Mb.

Mocht er een onvoorzien probleem opduiken, wil je me dan aub verwittigen? Je kunt maar nooit weten dat een of andere onverlaat met de files gaat prutsen.
Je mag deze lezingen vanzelfsprekend vrij op cd's branden en verder verspreiden.

4 opmerkingen:

  1. ik denk dat je de filekes nog kan omzetten naar MP3. dit zou een flink stuk schelen in grootte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan je me misschien nog zeggen hoe dat precies kan, aub? Ik ben niet echt een specialist, zie je.
    Thnx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb het geprobeerd, maar de file werd groter :-(
    sorry!

    BeantwoordenVerwijderen