donderdag 22 november 2007

Verlost uit de psychiatrie: getuigenisavond

Na een traumatische jeugd en een jarenlange lijdensweg als psychiatrisch patiënte vond Christelle S. ongeveer 20 jaar geleden, na wanhopig gebeden te hebben tot de voor haar nog onbekende God, de liefde van Christus. Daarop verliet ze de kliniek en de ommekeer in haar leven was nauwelijks te beschrijven. Een onmenselijk juk dat op haar leven drukte werd verbroken en een nieuw leven brak aan.

Haar getuigenis destijds in het openbaar en tot driemaal toe op de televisie (EO) maakte naar verluidt diepe indruk. Op 8 december (om 19.30 u.) doet ze nogmaals haar verhaal in Evangelische Gemeente De Rots, Vierweegsestraat 54 in Wondelgem.

De organisatoren kondigen aan dat het een avond wordt “voor mensen die hunkeren naar innerlijke genezing. Die nood hebben aan een evenwichtig getuigenis over benauwdheid en uitredding, over strijd en overwinning, over troost en volharding, over standvastige keuzes en overvloedige vruchten ... met Gods eindeloze liefde als steeds terugkerend refrein.

Christelle zal getuigen van het wonder hoe Christus haar stap voor stap vrijmaakte van duistere banden en hoe Hij haar, ook doorheen mensen en bijzondere gebeurtenissen, verwerking en genezing bracht. Beproevingen zijn haar niet gespaard gebleven, toch heeft God haar nooit teleurgesteld of in de steek gelaten. Haar herstel en bevrijding brachten een stabiel en zelfstandig leven en vanuit haar genezing werd ze anderen tot steun."

Christelle is ondertussen lid van een evangelische gemeenschap in Brakel en ze wil haar verhaal over Gods uitredding en zijn duurzame genezing niet voor zichzelf houden.

Voor meer info of een audio-cd van het getuigenis en de daaropvolgende vragenbeantwoording door een panel, kun je mailen naar bruno3@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten