zaterdag 24 november 2007

Download de lezing: Paulus, man van gebed

De lezing van afgelopen vrijdag door Jos Vanlede over "Paulus, man van gebed", staat online. Net als de vorige 2 lezingen door Dato Steenhuis (over Mozes en Daniël) vind je ze terug via www.dropboks.com.

Nog eens de werkwijze:
Klik om te beginnen hier.
Log in met mijn hotmailadres (janleplae in 1 woord, gevolgd door apenstaartje @, nog eens gevolgd door hotmail.com )
Paswoord: mvgebed

Meteen opent er automatisch een nieuw venster, waar je 2 mapjes ziet. Gewoon dubbelklikken op de gewenste map en je krijgt de files van de lezing(en) te zien. Om ze te downloaden moet je met de rechtermuisknop op de gewenste lezingnaam klikken, en kiezen voor "download". (Gelieve zeker NIET voor "delete" of "rename" te kiezen, en ook geen andere files toe te voegen of eventueel weg te nemen.)

Klik "download" en je krijgt een nieuw venster. Kies voor "opslaan" en vervolgens kies je in het nieuwe venster ook de locatie op je pc. Het kan een tijdje duren om een lezing te downloaden; de site is niet supersnel en sommige bestanden zijn meer dan 15 Mb. Wil me aub verwittigen in geval van problemen.

Van de lezing van Jos hebben we ook een lichtere file kunnen voorzien, met heel weinig kwaliteitsverlies. Je merkt het wel als je er heen surft.

Je mag deze lezingen vanzelfsprekend vrij op cd branden en verder verspreiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten