maandag 31 maart 2008

Sponsortocht: fietsend van Nederland naar Oekraïne


Van 5 tot 29 april trekt mijn goede vriend Jan Simmering (Heelweg, Nederland) naar Oekraïne. Met de fiets wel te verstaan. Het gaat om een sponsortocht. Over het goede doel lees je hieronder meer, via het infodocument dat Jan verspreidde.

Sponsortocht Oekraïne

Wij, twee gedreven fietsers; Jan Luimes & Jan Simmering, hebben gezien hoe er nood is in de Oekraïne, vooral onder de kinderen & jeugd.
Daardoor kwam er een verlangen bij ons om hier iets voor te doen en onze hobby te combineren met hulp! Jan Simmering is al langer betrokken bij een familiehuis en een straatkinderen-project in Beregowo en daardoor kwam bij ons het idee op om op de fiets naar de Oekraïne te gaan en er een sponsortocht van te maken met het doel:
Veel geld op te halen voor deze kinderen!

De bestaande middag- & avondopvang in dit kinderhuis wil men graag uitbreiden naar 24-uurs opvang. Hiervoor moet een huis opgeknapt worden en de verbouwing van dit huis moet bekostigd worden, tevens zijn er spullen nodig voor de inrichting & aankleding van de woning.

Wij zijn van plan om hier naar toe te gaan fietsen, dit is ongeveer 2000 km. Zo willen we 20.000 euro bij elkaar krijgen o.a. voor dit project!

Als u met ons wilt zorgen om dit te realiseren om in ieder geval deze 20.000 euro bij elkaar te krijgen, kunt u een bedrag overmaken naar:
Banknummer 3002.02.857 t.n.v Stichting OVL in Aalten.
O.v.v: Ondersteuning Kinderen Oost Europa.
Namens de kinderen uit de Oekraïne en ons HARTELIJK DANK!!!

Als sponsor ontvangt u hier ook iets voor terug:
Het project wordt breed uitgemeten in de lokale weekbladen. Inclusief vermelding van de sponsoren (65.000 oplage). U ontvangt een weblog waar alle sponsoren worden vermeld. Ook ontvangt u een reisverslag van onze reis. Bij terugkeer in Nederland wordt er een netwerkavond georganiseerd met informatie waar uw geld naar toe is gegaan …

Jan Luimes & Jan Simmering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten