maandag 31 maart 2008

In memoriam - Zij leefden voor Hem


Het EJV verspreidde onderstaand bericht. Heel pakkend. Deze mensen hebben hun leven niet verspild en zijn nu thuisgekomen bij hun Heer.

Tijdens het Paasweekend gingen onverwacht twee jonge christenen van ons heen. Op Goede Vrijdag overleed Maarten Slezak uit Temse (Gemeente Sint-Niklaas) ten gevolge van een CO-vergiftiging. Op Stille Zaterdag stierf Eva-Lianne De Visser uit Nossegem (Gemeente Zaventem) tijdens een auto-ongeval in Zambia.

Eva-Lianne en Maarten zagen hun leven als een loflied voor Jezus. Pasen herinnert ons eraan dat "Wie in Jezus gelooft zal leven, ook wanneer hij sterft" (Joh. 11:25). Toch brengt het vroege heengaan van deze twee jongeren een immens verdriet met zich mee en het gemis is enorm.

Het EJV wil graag haar troost en steun aanbieden aan de familie en vrienden van Eva & Maarten. Je kan een berichtje voor Maartens vrouw en nabestaanden sturen naar: info(at)ejv.be. Je kan herinneringen aan Eva en een bemoediging voor haar familie en vrienden posten op Eva's blog.

Eva wordt op zaterdagochtend 5 april begraven in Zaventem. Meer info over de begrafenis zal gepubliceerd worden op Eva's blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten