donderdag 28 mei 2009

Global Day of prayer - dag 8: leid

“… En leid ons niet in beproeving …”


• Bid dat wij, christenen, gevuld zullen zijn met zulke liefde en verlangen om God te behagen dat we immuun zullen zijn voor de verlokkingen van materialisme en seksuele perversie.

• Bid dat we als Gods kinderen zijn leiding mogen verstaan, zijn stem horen en in zijn wil wandelen, zodat we door Hem gebruikt kunnen worden om zijn plannen te vervullen op aarde.

• Bid voor een nieuw normbesef in de media en filmindustrie, dat ze mooie en reine dingen zullen laten zien; voor integere journalisten en redacteurs die, tegen de commerciële druk en de tijdsgeest in, opbouwende boodschappen verspreiden.

• Bid speciaal voor de jongere generaties, dat ze vrij mogen blijven van de oppervlakkige amusementsculuur, sterk en radicaal zullen worden in Christus, zodat ze tot hun bestemming komen en hun generatie voor Christus winnen.

• Bid voor elk van onze landsdelen (Vlaanderen, Wallonië, Brussel, Oostkantons): dat God elk van hen mag zegenen met geestelijke openheid, en dat Hij (positieve, JL) invloedrijke mensen (zoals Daniël en Jozef) zal plaatsen in de hoogste rangen van de economie en de regering.

“... en hun land genezen ...”
2 Kronieken 7:14

- Bereid je voor op een transformatie: verwacht dat God grote veranderingen zal brengen in je omgeving en je land, sommige langzaam, andere snel.
- Laat je hoop vernieuwd worden dat de aarde zal hersteld worden, zieke gemeenschappen zullen genezen en relaties verzoend worden.


Sorry, ben een paar dagen vergeten van de bron te vermelden, maar bij deze toch nog een keer:
Bron: materialen EAV rond de Global Day of Prayer - Zie ook www.pray4belgium.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten