dinsdag 9 september 2008

Het best bewaarde geheim van de hel

Een jaar of 2 geleden vond ik op het net een pdf-download van het boek "Hell's best kept secret" (of "Revival's golden key", je vindt hier de download), van Ray Comfort. Dit boekje gaf me een totaal andere kijk op evangelisatie.
Ray Comfort is een schrijver die er geen doekjes om windt, maar tegelijk met de nodige humor een zeer overtuigende boodschap overbrengt.

Het boek werd nu uitgebracht in het Nederlands, met als titel de nogal letterlijke vertaling "Het best bewaarde geheim van de hel". Deze uitgebreide editie met studiegids is voor € 12 al de jouwe.

Een gedeelte van het promotekstje:

"De feiten zijn:
* Evangelisatie is op zijn dieptepunt.
* We produceren meer mensen die terugvallen dan ware bekeerlingen.
* Het percentage van mensen wat terugvalt, van zowel grote campagnes als plaatselijke gemeenten, is tussen de 80 en 90 procent.

Waarom keren zoveel ongelovigen de boodschap van het evangelie de rug toe? Vertelt de Bijbel niet hoe we zondaren tot ware bekering kunnen leiden? Als dat zo is, waarom hebben we dat dan gemist? Het antwoord zal u verbazen.

Ontdek dan hoe de vijand een belangrijke sleutel, die nodig is om het hart van de ongelovige te openen, begraven heeft. Ray Comfort breekt radicaal met de moderne traditie en roept op om terug te keren tot bijbelse evangelisatie."

Paperback - Uitgever: Shama - 169 pag. - ISBN/Art.nr.: 9789057982606

Geen opmerkingen:

Een reactie posten