woensdag 2 juni 2010

Gratis audioboek van Francis Chan: Forgotten God

Zondag postte ik nog een quote van Francis Chan, met heel wat links.

Toevallig stootte ik gisteren op de melding dat Christian Audio in hun (maandelijkse) gratis audioboek-download net voor een boek van Chan gekozen heeft: 'Forgotten God'. De subtitel is verduidelijkend: 'Reversing Our Tragic Neglect of the Holy Spirit'.

Audio books zijn boeken die voorgelezen worden en in audioformaat klaarstaan om beluisterd te worden. Eigenlijk opmerkelijk hoe snel je op die manier door een boek heen kunt.

Chan heeft de voorleeskarwei voor zijn boek zelf verricht. Je kunt hier de 10 files downloaden, de eerste is een interview met de auteur. Let op, alleen gratis gedurende de maand juni. Doorwandel het proces om in te schrijven en gebruik vervolgens de couponcode JUN2010.

Veel mensen getuigen van de impact die Chans prediking op hen had. Hij wordt ook steeds vaker op grote conferenties als spreker uitgenodigd.

Dit is de website speciaal voor het boek 'Forgotten God'.
En vergeet niet de boekbespreking te lezen door Tim Challies. Alleen voor de quotes is die bespreking je tijd waard. Ik pluk er eentje uit:

Chan says, "I think most of us would...choose a physical Jesus over an invisible Spirit. But what do we do with the fact that Jesus says it is better for His followers to have the Holy Spirit?" Do we believe Him? If so, do our lives reflect that belief?"

1 opmerking:

  1. Ik zie dit bericht nu pas, heb je het boek op je PC staan?

    Zou het graag wel eens "lezen" (of horen) maar ben dus een paar maandjes telaat ;)

    groetjes Michaël

    BeantwoordenVerwijderen